Onafhankelijk advies voor wie overtollig spaargeld heeft

Geld besparen

Sommige mensen hebben voldoende bestedingsruimte, maar er zijn natuurlijk ook mensen die het wat zuiniger aan moeten doen. Het is dan de kunst om te besparen, zonder dat u er qua leefgemak op achteruit gaat. Besparen is ook voor mensen met een groot vermogen nooit weg. Onnodig geld verspillen is voor niemand gewenst. Geld besparen kan al door bijvoorbeeld in uw huishouden te letten op het uitdoen van verlichting in ruimtes waar niemand is. Op Vermogensmediair.nl vindt u meer informatie over mogelijkheden om geld te besparen.

Geld besparen met kortingscodes

Voor sommige mensen is het een hele sport: zoveel mogelijk inkopen doen voor een zo laag mogelijke prijs. Zij speuren vaak alle reclamefolders af naar de beste koopjes. Een relatief nieuwe manier om te besparen is ontstaan door de opkomst van webwinkels. Ook deze winkels hebben vaak ludieke acties waar klanten van kunnen profiteren. Om u zo goed mogelijk te informeren over de actuele kortingscodes, bestaan er diverse verzamelwebsites van deze vouchers. Een voorbeeld van zo'n website is besteljekorting.nl/. Tijdens het bestellen in een webshop is er een ruimte waar de kortingscode kan worden ingevoerd en die wordt vervolgens automatisch berekend.

Besparen met cashback

Een andere mogelijkheid om geld te besparen is door middel van cashback. Een cashbackwebsite ontvangt geld door commissies van webwinkels. Wanneer consumenten op een link van een webshop klikken die op de cashbackwebsite staat en vervolgens in de webshop een aankoop doen, ontvangt de cashback-site een geldbedrag. Daardoor kunnen consumenten met korting winkelen en ontvangt de cashback-site ook geld. Het kortingsbedrag wordt vaak achteraf op de rekening van de consument gestort. Voorbeeld van zo'n website is Eerst James voor online winkelen. Door middel van een gebruikers account worden bestellingen die je na bezoek van de Eerstjames website doet, automatisch bijgeschreven op je shopping tegoed.

Meer over vermogensmediair.nl